Zakelijk

Preventieve gezondheidszorg ook voor uw medewerkers?
Geef je medewerkers eens een Preventieve check up!

Een gezonde organisatie met gezonde werknemers = een krachtige organisatie!

Gezond personeel is de motor van iedere onderneming. Niet alleen voor een betere inzetbaarheid maar ook voor een hogere productiviteit en dus meer plezier in het werk!

De holistische bodyscan van Basicmoments® kan hieraan bijdragen.

Staat u als ondernemer voor gezonde vitale werknemers met meer productiviteit?

Maak dan nu een afspraak en investeer in je werknemers en jezelf!  

Vraag naar de mogelijkheden bij jou op locatie. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk persoonlijk contact met je op om te kijken welke vitaliteitswensen we voor jou als ondernemer kunnen vervullen!

Jouw werknemers of teamleden zijn zonder voorgeschiedenis ook altijd welkom om bij ons op locatie te komen scannen. Dit is uiteraard een vertrouwelijk onderzoek.

Voorkomen is beter dan genezen!

Door de onbalans in het lichaam in een zo vroeg mogelijk stadium op te sporen, kun je ook bijtijds ingrijpen. Een periodieke preventieve check up kan hier de ondersteunende factor in zijn.

De preventieve Holistische bodyscan inclusief uitslag en gezondheidsadvies kan in slechts 60 minuten per werknemer en is dus makkelijk tussen de bedrijven door te doen.

Verzuimpreventie of verzuimbegeleiding?

De Wet Verbetering Poortwachter verplicht werkgevers een actieve rol te spelen bij de ziekteverzuimbegeleiding en re-integratie van zieke werknemers. Het doel van de wet is het terugdringen van langdurig ziekteverzuim, en daar kan niemand op tegen zijn. De strengere eisen die deze wet aan de werkgever stelt, maken het evenwel nóg belangrijker om verzuim – en dus ziekte – voor te zijn.

De scan en onze aanpak kan zowel preventief als bij arbeids re-integratie worden ingezet. Hierbij worden zowel de lichamelijke als het psychische problematieken aangepakt.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.